Primaria

Comuna Nalbant

Nalbant

Judetul Tulcea

Declarație de accesibilitate

Actualizat: Septembrie 2020

Primarianalbant.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități. Primarianalbant.ro a investit resurse pentru a ajuta la asigurarea faptului că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independenţă.

Accesibilitatea pe Primarianalbant.ro

Primarianalbant.ro pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate a site-ului , care este alimentat de un server de accesibilitate dedicat. Programul permite Primarianalbant.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate Primarianalbant.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregul său.

Disclaimer

Primarianalbant.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, cu convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

Într-un efort continuu de îmbunătățire și remediere continuă a problemelor de accesibilitate, scanăm în mod regulat Primarianalbant.ro cu Scanerul de Accesibilitate al UserWay pentru a identifica și repara orice barieră de accesibilitate posibilă pe site-ul nostru. În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe Primarianalbant.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Aceasta poate fi rezultatul faptului că nu ați găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe Primarianalbant.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul programului normal de lucru, așa cum este detaliat mai jos și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Contactați-ne Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, contactați asistența pentru vizitatori Primarianalbant.ro după cum urmează:

primaria_nalbant@yahoo.com

Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.